27 jun 2021, 7:49

Запомни от мама 

  Poesía » Para niños
545 2 5

Детенце, мое мило,

в мечти потопило,

за теб всичко е песен

и светът е чудесен.

Под мамино крило

на завет се скрило,

безгрижно, игриво

и мнооого щастливо!

Но съвсем неусетно,

детството, твое цветно

тихо ще отлети,

а с него и ти...

 

Ще пораснеш голяма

но запомни от мама!

Винаги със себе си

в джобче си носи:

зрънце вдъхновение,

щипка настроение,

вяра, повечко сложи

и надежда - не тежи!

Каквото и да правиш,

не забравяй да прибавиш

и парченце със любов,

тя е нежен благослов!

 

Животът е вълшебство,

Божий дар, кокетство...

Понякога, уви тръпчив

но и пъстър, и красив...

Смело, него прегърни

във усмивка облечена ти!

Следвай, свойте мечти,

лети и себе си бъди!

Ще си вече голяма

но запомни от мама:

Винаги ще съм до теб,

благославям те и късмет!

 

 

 

 

© Валентина Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Припомни ми детенце, как се лети! »

24 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??