15 dic 2006, 20:35

Заради теб 

  Poesía
797 0 0

Будна съм,

а светът ми още спи.

Жива съм,

а около мен мъртви души.

 

Обичам те,

 а ме изпълва празнота.

Мразя те,

 дали това е любовта?

 

Търся те,

а се моля да не те открия.

Искам те,

 но страстта от тебе крия.

 

Жадна съм,

но от устните ти жар не ще отпия.

Болна съм,

но не искам лек да пия.

 

Изгубих се,

не знам къде отивам.

Сънувам те,

всеки миг без теб умирам.

© Ивелина Балабанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??