15 дек. 2006 г., 20:35

Заради теб 

  Поэзия
796 0 0

Будна съм,

а светът ми още спи.

Жива съм,

а около мен мъртви души.

 

Обичам те,

 а ме изпълва празнота.

Мразя те,

 дали това е любовта?

 

Търся те,

а се моля да не те открия.

Искам те,

 но страстта от тебе крия.

 

Жадна съм,

но от устните ти жар не ще отпия.

Болна съм,

но не искам лек да пия.

 

Изгубих се,

не знам къде отивам.

Сънувам те,

всеки миг без теб умирам.

© Ивелина Балабанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??