20 dic 2008, 15:35

Заради теб ще се навия и на вечност! 

  Poesía » De amor
1357 0 21

Заради теб ще се навия и на вечност!

(а колко мразех думата безсмъртие)

Обещай ми само нечовечност,

без капка свян и целомъдрие!

 

Обещай ми да не се прераждаме!

(любовта не се поправя с рециклиране)

А аз ти обещавам куп оргазми

и всеки ще е вид умиране!

© Николай Драгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??