20.12.2008 г., 15:35 ч.

Заради теб ще се навия и на вечност! 

  Поезия » Любовна
1355 0 21

Заради теб ще се навия и на вечност!

(а колко мразех думата безсмъртие)

Обещай ми само нечовечност,

без капка свян и целомъдрие!

 

Обещай ми да не се прераждаме!

(любовта не се поправя с рециклиране)

А аз ти обещавам куп оргазми

и всеки ще е вид умиране!

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??