20 дек. 2008 г., 15:35

Заради теб ще се навия и на вечност! 

  Поэзия » Любовная
1356 0 21

Заради теб ще се навия и на вечност!

(а колко мразех думата безсмъртие)

Обещай ми само нечовечност,

без капка свян и целомъдрие!

 

Обещай ми да не се прераждаме!

(любовта не се поправя с рециклиране)

А аз ти обещавам куп оргазми

и всеки ще е вид умиране!

© Николай Драгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??