3 dic 2011, 22:47

Защо 

  Poesía » De amor
831 0 3

Защо така Господ ме наказа,

защо така несправедливо

отне ми щастието той.

Съдба злокобна обърна ми гръб

към зла участ все да тъна в смут.

Сърце от болка се разкъсва,

душата плаче и вика,

къде си, щастие мое,

къде изчезна ти?

Остана само тъжен спомен

да гори във нас за минало красиво!

Как загуби смисъл всичко мое

в мрака да тъна само аз.

© Цветелина Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??