3.12.2011 г., 22:47 ч.

Защо 

  Поезия » Любовна
824 0 3

Защо така Господ ме наказа,

защо така несправедливо

отне ми щастието той.

Съдба злокобна обърна ми гръб

към зла участ все да тъна в смут.

Сърце от болка се разкъсва,

душата плаче и вика,

къде си, щастие мое,

къде изчезна ти?

Остана само тъжен спомен

да гори във нас за минало красиво!

Как загуби смисъл всичко мое

в мрака да тъна само аз.

© Цветелина Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??