14 dic 2006, 19:03

Защо? 

  Poesía
790 0 3

Защо, когато имам нужда,

Все до мен те няма?

Защо ме чувстваш чужда

И раната превръщаш в яма?

 

Защо, когато те погледна,

В очите ти усещам студ?

Защо? Нима съм вредна

И ме би обичал само луд?

 

Защо едничък шанс не даде?

 Малка светлинка в тунела.

Защо ръка не ми подаде?

Караш ме да бъда смела?!

 

Щастието...защо отне ми?

Защо, когато те потърсих,

Различията станаха големи

И преди да те намеря зе загубих?

© Ивелина Балабанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??