14 ene 2008, 13:05

Защо ми е сърце? 

  Poesía » De amor
1079 0 29
Защо ми е сърце? За да обичам?
Кого, щом с теб отново съм сама?
Остана ли ми вяра да се вричам?
Не чувствам нищо, даже и тъга...
Защо ми е? Защо не ми покажеш
кому е нужно и какво е любовта?
Мълчиш. Нима с това ще ме накажеш?
Отдавна съм наказана със самота...

Нима не помниш кой ми го разкъса,
и бавно го захвърля - къс по къс...
Накара ме да лазя, обичта да прося,
и вместо устни да целувам... пръст...
Нима не следвах вярно твойте стъпки?
Обожествих те, сляпо, на пиедестал... 
по раните в сърцето ми дори и кръпки
не слагаше, а мажеше със прах и кал...
Изпразваше го бавно, месеци, години,
сега е пусто... сякаш вятър си посял...
Не ще намериш нищо... Погледни ме!
Нима твърдиш, че обич си създал?

Защо ми е сърце? Да те обичам?
Кому е нужно, аз привикнах и така!
Накара ме на теб да заприличам
и справям се, и с теб дори, сама!
Защо ми е? Защо не ми докажеш,
че аз съм ти единствена в света?
Не ми се вярва... как ще ме накажеш?
Отдавна съм наказана със любовта...

© Мила Нежна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??