20 sept 2007, 1:01

Защо напразно се надявам? 

  Poesía
531 0 1

Залезът прибира светлината,

заключва я в кутийка от мрак,

страхът пак чука на вратата

и аз в себе си се скривам пак.


Но залезът ли затъмнява

или спуснатите мои щори?

И дали наистина страха долавям,

течащ навън от всяка пора?


Или самата аз. Сама ли си го причинявам?

Сама ли плаша се така?

Дали защото в себе си се затварям

или защото ме е страх от страха?


Празна съм, объркана и жалка,

уплашена, заключена във тъмнина,

налага ми се, но съм малка, твърде малка,

за да справя самичка със света!


Помогнете, моля! Помогнете!

Майко, татко, аз се самоунищожавам!

Гаджетата и работата за миг забравете!

Ох... защо ли още се надявам?!

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да , наистина е хубаво!
    Признавам го !
    Но имаш и слаби творби , които никак не ми допада!
    Това обаче е чудесно!
Propuestas
: ??:??