4 oct 2019, 23:49

Защо си тук 

  Poesía » De amor
1034 3 2
Защо си тук

 

Защо отново идваш тука ти?

Защо жарта разравяш във душата?

Та мен сърцето още ме боли!

Нима това е твоята отплата?

 

Живеех аз за теб, за твоя смях.

Исках с мен да бъдеш ти до края!

Обичах те! Нима това е грях?

Сгреших ли някъде това не зная.

 

Това ми стигаше, че си до мен,

че в нощите ме топлеше дъха ти!

И бях щастлив на следващия ден,

че съм опазил тази нощ съня ти!

 

Това което с тебе изживях

за два живота стига ми, така е!

Друга никога не пожелах!

А трябваше ли? Само Дявол знае!

 

За мен единствената беше ти

обичана и винаги желана!

Отново идваш тук. Защо? Кажи!

 

04.10.2019 г.

 

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??