17 may 2008, 13:01

Защото 

  Poesía » De amor
724 1 17

Защото си измисляхме проблеми,
защото аз до смърт те нараних,
защото ти си тръгна ненавреме,
а аз за тебе не написах стих, 

   
защото телефонът все мълчеше,
поехме нови пътища. Напук.
Защото не признахме, че е грешка...
Затуй ти крачиш сам. А аз съм с друг.

© Бианка Габровска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??