17.05.2008 г., 13:01 ч.

Защото 

  Поезия » Любовна
726 1 17

Защото си измисляхме проблеми,
защото аз до смърт те нараних,
защото ти си тръгна ненавреме,
а аз за тебе не написах стих, 

   
защото телефонът все мълчеше,
поехме нови пътища. Напук.
Защото не признахме, че е грешка...
Затуй ти крачиш сам. А аз съм с друг.

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??