27 mar 2014, 18:27

Защото пролет е 

  Poesía
456 0 0

Усещаш ли дъха на цъфнали дръвчета?

Погали ли лика ти топлият южняк?

Дочуваш ли как пеят моите токчета,

по тротоара тръгнала към тебе пак.


Ръка до свойта топла гръд сложи

и пак кажи, че мен не ме обичаш.

Не смееш ли? Омръзнаха ти май лъжи,

а и дланта ти потреперва, да ме имаш.

 

Защото пролет е, довява пак любов.

И аз отново нося те във мислите.

Във дланите си нося ти любов

и тихичко присядам в сънищата ти.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??