18 may 2010, 21:58

Защото във спомена губя се пак...! 

  Poesía
561 0 0

Дали беше вчера, днес или е утре?
Защо? Какво? Къде и как?
Имам чувството, че отново съм вътре,
дълбоко във спомени губя се пак!
Опитвам се да ги достигна...
дори тръгвам плахо с единия крак,
протягам ръка, но не мога да стигна...
защото във спомена губя се пак!

© Милена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??