May 18, 2010, 9:58 PM

Защото във спомена губя се пак...! 

  Poetry
567 0 0

Дали беше вчера, днес или е утре?
Защо? Какво? Къде и как?
Имам чувството, че отново съм вътре,
дълбоко във спомени губя се пак!
Опитвам се да ги достигна...
дори тръгвам плахо с единия крак,
протягам ръка, но не мога да стигна...
защото във спомена губя се пак!

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??