18.05.2010 г., 21:58 ч.

Защото във спомена губя се пак...! 

  Поезия
600 0 0

Дали беше вчера, днес или е утре?
Защо? Какво? Къде и как?
Имам чувството, че отново съм вътре,
дълбоко във спомени губя се пак!
Опитвам се да ги достигна...
дори тръгвам плахо с единия крак,
протягам ръка, но не мога да стигна...
защото във спомена губя се пак!

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??