18 mar 2017, 22:07

Заспивам в синя поезия 

  Poesía » De amor
1350 6 6

Обру̀ли ме с тишина.

Разпиля ме по

сините вечерни рози.

Тяхната любов

от най-фин аромат

сега е по моята

зиморничава кожа.

Отскоро живея

в един аватарен свят

от съзвездия...

И тъмносиня на цвят,

там заспивам.

Там заспивам, сама,

в синя поезия...

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??