Обру̀ли ме с тишина.
Разпиля ме по
сините вечерни рози.
Тяхната любов
от най-фин аромат
сега е по моята
зиморничава кожа.
Отскоро живея
в един аватарен свят
от съзвездия...
И тъмносиня на цвят,
там заспивам.
Там заспивам, сама,
в синя поезия...
© Ивелина каменова Всички права запазени