18 мар. 2017 г., 22:07

Заспивам в синя поезия 

  Поэзия » Любовная
1349 6 6

Обру̀ли ме с тишина.

Разпиля ме по

сините вечерни рози.

Тяхната любов

от най-фин аромат

сега е по моята

зиморничава кожа.

Отскоро живея

в един аватарен свят

от съзвездия...

И тъмносиня на цвят,

там заспивам.

Там заспивам, сама,

в синя поезия...

© Ивелина каменова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??