5 nov 2008, 19:22

Затишие пред буря... 

  Poesía » Filosófica
1256 0 36

Затишие пред буря...

Застинал небосклон.

С дървото се сбогува

един прекършен клон.

 

От облаците рукват

пречистващи сълзи...

Надежда - крехко стръкче -

отново в мен цъфти.

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??