Nov 5, 2008, 7:22 PM

Затишие пред буря... 

  Poetry » Phylosophy
1255 0 36

Затишие пред буря...

Застинал небосклон.

С дървото се сбогува

един прекършен клон.

 

От облаците рукват

пречистващи сълзи...

Надежда - крехко стръкче -

отново в мен цъфти.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??