6 nov 2023, 8:24

Затваря очи 

  Poesía
144 2 4

Сянката призрак ли е или е 

на човека лично подобие...

Истина – че ако него го няма...

Едва ли би съществувала.

 

Не търсете тука сводки...

а въпрос на себе си задайте!?

Дали ще умрете от грешка ...

или живот ще дадете за истина.

 

Че животът е правият път,

по които децата свои ще пратите.

А дали "Народът умира"

Това времето ще го докаже.

 

Дано не съм Пророк с грешки...

граматически, че те убиват Поета.

Безгрешници. Дори Бог не ги обича.

Защото и Той понякога затваря очи.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??