Сянката призрак ли е или е
на човека лично подобие...
Истина – че ако него го няма...
Едва ли би съществувала.
Не търсете тука сводки...
а въпрос на себе си задайте!?
Дали ще умрете от грешка ...
или живот ще дадете за истина.
Че животът е правият път,
по които децата свои ще пратите.
А дали "Народът умира"
Това времето ще го докаже.
Дано не съм Пророк с грешки...
граматически, че те убиват Поета.
Безгрешници. Дори Бог не ги обича.
Защото и Той понякога затваря очи.
© Ангел All rights reserved.