4 abr 2012, 9:52

Затворници 

  Poesía » Otra
331 0 0

В един затвор сме двама с тебе,

души на никой непотребни.

Превърнахме се във джебчии,

открадвайки по малко

от чуждите щастливи мигове,

защото нямахме си свои...

А кой ли нас ограби?

Кой ли?

© Юлия Барашка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??