4 апр. 2012 г., 09:52

Затворници 

  Поэзия » Другая
329 0 0

В един затвор сме двама с тебе,

души на никой непотребни.

Превърнахме се във джебчии,

открадвайки по малко

от чуждите щастливи мигове,

защото нямахме си свои...

А кой ли нас ограби?

Кой ли?

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??