4.04.2012 г., 9:52 ч.

Затворници 

  Поезия » Друга
330 0 0

В един затвор сме двама с тебе,

души на никой непотребни.

Превърнахме се във джебчии,

открадвайки по малко

от чуждите щастливи мигове,

защото нямахме си свои...

А кой ли нас ограби?

Кой ли?

© Юлия Барашка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??