23 jul 2007, 23:43

Завинаги 

  Poesía
530 0 0
Завинаги при мен  остани,
ще те обичам
докато съм жив,
искам само  моя да си,
не затваряй своите очи,
от небето ще изгаснат
всички звезди,
не  крий твоята усмивка,
нека слънцето и завижда,
не плачи,
дъжд да не започне да вали.
Няма как да живея
без твоите целувки, разбери,
сякаш вятър ме целува,
завинаги моя бъди.
Завинаги... във вечността...
Завинаги моя смисъл
за живот си ти...

Обичам те.

© Стели Митев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??