Jul 23, 2007, 11:43 PM

Завинаги 

  Poetry
532 0 0
Завинаги при мен  остани,
ще те обичам
докато съм жив,
искам само  моя да си,
не затваряй своите очи,
от небето ще изгаснат
всички звезди,
не  крий твоята усмивка,
нека слънцето и завижда,
не плачи,
дъжд да не започне да вали.
Няма как да живея
без твоите целувки, разбери,
сякаш вятър ме целува,
завинаги моя бъди.
Завинаги... във вечността...
Завинаги моя смисъл
за живот си ти...

Обичам те.

© Стели Митев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??