10 dic 2013, 22:16

Завинаги 

  Poesía » De amor
424 1 0
Завинаги
 
(на Н. С.)
 
Завинаги.
Каза ми, че ме искаш завинаги.
Че завинаги искаш да бъда твоя.
И аз се заклех.
Че завинаги твоя ще бъда.
 
Страх ме е.
От неизвестното.
От първата целувка.
От първата тръпка.
С теб.

Сълзи.
Идват неканени при мисълта за теб.
Стичат се от очите, по бузите
и падат на гърдите ми.
Горещи. Парещи. Дълбаещи. Сълзи.

Тръпки.
Истински. Неповторими.
Пръстите преминават по тялото.
И се спират там.
Където искат да бъдеш.

Шепот.
Устните ми не спират да повтарят името ти.
Не спират да се притварят,
не спират да копнеят за твоите.

Желание.
Силно. Страстно. Изгарящо. Влудяващо.
Превърнах се в ходеща марионетка.
Обръщам се, когато ти се обърнеш.
Изчезвам, когато ти изчезнеш.
Умирам, когато ти побегнеш.
Раждам се, когато ти се върнеш.

Страх ме е. И ме боли. Желая те. Завинаги.
 

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??