29 oct 2017, 13:11

Зависими от свободата как се назовават? 

  Poesía » Filosófica, Otra
506 6 18

 

Понеже питането идва прозаично,

а прозата родена е да води спор…

Търкулна се гърнето поетично,

не похлупак- намери си стобор.

 

Нали гърне е – работа не му е

да губи равновесие и търси път.

Да ври и да кипи то трябва да умее,

а не да се троши опре ли в прът.

 

Но тъй като животът продължава

и никога не връща времето назад,

изкуство е за нещо да се съжалява

и да се търси и очаква нов обрат.

 

 

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

*Зависими от свободата как се назовават? - питане на goblenka в "Продължи с последното от мен". 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??