24 sept 2007, 9:20

Завист 

  Poesía
665 0 10


В облачната ложа
се скри оранжева луната,
звездите срамежливо
плъзнаха се във морето,
а вълните любопитно
се изправиха на пръсти -
в мрака петънце блестеше...

Скалата се усмихна -
в каменната й прегръдка
разпъпило се беше
цвете.

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??