Идеята се появи след прочитането на
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=286065
Върнах се – смутен, объркан, гузен.
На колене съм готов да падна.
Тон вина след себе си тътрузя.
Не, не ме отпращай безпощадно.
Взех от тебе, грабих с пълни шепи.
Ураган бях – сметох ти живота
със обиди, грехове нелепи...
Дявол чер и рицар бях на Злото.
Няма как за прошка да те моля.
Толкова вина не се прощава –
нека бъде Божията воля...
Върнах се... каквото ще да става!
Проумях – без тебе ден не мога!
Колкото си искаш измъчи ме,
накажи, презри ме, но за Бога,
в твойта сянка само остави ме!
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados