8 nov 2017, 23:54

Завръщане 

  Poesía
634 0 9

Отново съм на сцената

изтупал ямурлука прашен

 

Тука съм

почти във гроба бях.

 

Пак съм тук с душата кална

тук съм за да Ви Обичам.

 

/Манчев/

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??