8 нояб. 2017 г., 23:54

Завръщане 

  Поэзия
642 0 9

Отново съм на сцената

изтупал ямурлука прашен

 

Тука съм

почти във гроба бях.

 

Пак съм тук с душата кална

тук съм за да Ви Обичам.

 

/Манчев/

© Христо Манчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??