30 may 2009, 17:56

Завърнах се 

  Poesía » Otra
618 0 7

Осъзнах, че си отива,

а няма как да я възпра...

Музата - до вчера с мене мила,

се превърна в смъртен враг!

 

Остави ме да чакам. Без отсрочка

за още стих поне...

А днес ме навести внезапно - с

подарък  цветни стихове!

 

 

© Мартина Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??