30.05.2009 г., 17:56 ч.

Завърнах се 

  Поезия » Друга
614 0 7

Осъзнах, че си отива,

а няма как да я възпра...

Музата - до вчера с мене мила,

се превърна в смъртен враг!

 

Остави ме да чакам. Без отсрочка

за още стих поне...

А днес ме навести внезапно - с

подарък  цветни стихове!

 

 

© Мартина Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??