26 nov 2011, 19:43

Здравей 

  Poesía » Otra
400 0 1

Пътувах доста,
знаех,
виждах, преживявах,
намирах, търсих
и отново заминавах,
и радвах се,
и малко съжалявах,
и път проправях и се губих,
и пак горях във чуден стих.
И с крачки бързи доста извървях,
разпитвах, научавах,
давах, вземах,
накрая спрях,
реших да се завърна,
обърнах се назад
и себе си открих.
Усмихнах се и казах си: Здравей.

© Тодор Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??