26 nov 2008, 8:30

Здравей, Приятелю 

  Poesía » De amor
797 0 2

Здравей,

не пиша, за да ти досаждам,

а за да ти споделя

какво е в моята душа.

Знаеш ли,

за мен си нещо по-специално,

за мен си като светъл лъч в нощта.

Не ми обръщай гръб, недей,

за мен ти значиш много!

Да те нараня не съм си и мечтала,

по-скоро обратното ми се иска да направя.

Аз само исках да ти кажа,

че тук приятел имаш ти

и когато имаш нужда,

просто ръка протегни -

моята за теб

винаги протегната ще бъде,

защото за мен приятелството е безценно,

нещо истинско и съвършено!

Това е, приятелю,

каквото имах да ти  казвам, в стихче го излях.

Стихче, пълно с думи, които бликат от сърцето

като лава от вулкан,

и заливат белия лист, както

вълните брега връхлитат...

 

на Н.В.

24.11.2008

© Галя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не се сърдя никога, човек се учи грешейки!
    Мисля че наистина се получи по-добре!
  • Здравей, приятелко! Много е красив замисъла на стихотворението ти! Малко си пипни втората част. Дано не ми се разсърдиш
Propuestas
: ??:??