Здравей,
не пиша, за да ти досаждам,
а за да ти споделя
какво е в моята душа.
Знаеш ли,
за мен си нещо по-специално,
за мен си като светъл лъч в нощта.
Не ми обръщай гръб, недей,
за мен ти значиш много!
Да те нараня не съм си и мечтала,
по-скоро обратното ми се иска да направя.
Аз само исках да ти кажа,
че тук приятел имаш ти
и когато имаш нужда,
просто ръка протегни -
моята за теб
винаги протегната ще бъде,
защото за мен приятелството е безценно,
нещо истинско и съвършено!
Това е, приятелю,
каквото имах да ти казвам, в стихче го излях.
Стихче, пълно с думи, които бликат от сърцето
като лава от вулкан,
и заливат белия лист, както
вълните брега връхлитат...
на Н.В.
24.11.2008
© Галя Всички права запазени
Мисля че наистина се получи по-добре!