27 mar 2007, 21:25

Здравей Тъга 

  Poesía
655 0 1
Здравей, любов! Защо не ме целунеш?
Здравей, късмет! Защо ме подминаваш?
Къде си щастие? Защо не се усмихнеш?
Здравей, тъга! Защо ме завладяваш?
Здравей, сълза! По бузата се стичаш!
Здравей, ти страх! Защо ли ме застигаш?
Копнея за разкош! Защо ме подиграваш?
Ала знам, ще дойде ред и ти да съжаляваш,
че си ме задминал, без да ме познаеш!!!

© Елена Мирчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??