27 мар. 2007 г., 21:25

Здравей Тъга 

  Поэзия
653 0 1
Здравей, любов! Защо не ме целунеш?
Здравей, късмет! Защо ме подминаваш?
Къде си щастие? Защо не се усмихнеш?
Здравей, тъга! Защо ме завладяваш?
Здравей, сълза! По бузата се стичаш!
Здравей, ти страх! Защо ли ме застигаш?
Копнея за разкош! Защо ме подиграваш?
Ала знам, ще дойде ред и ти да съжаляваш,
че си ме задминал, без да ме познаеш!!!

© Елена Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??