Mar 27, 2007, 9:25 PM

Здравей Тъга 

  Poetry
654 0 1
Здравей, любов! Защо не ме целунеш?
Здравей, късмет! Защо ме подминаваш?
Къде си щастие? Защо не се усмихнеш?
Здравей, тъга! Защо ме завладяваш?
Здравей, сълза! По бузата се стичаш!
Здравей, ти страх! Защо ли ме застигаш?
Копнея за разкош! Защо ме подиграваш?
Ала знам, ще дойде ред и ти да съжаляваш,
че си ме задминал, без да ме познаеш!!!

© Елена Мирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??