Земя,натежала от обич,
зачевай в недрата си плод.
Посрещай пак новата пролет -
под бисерно чист небосвод.
И нека запеят стрехите
над всяка човешка тъга,
и нека изгрее в душите
небесната цветна дъга!
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados
прегръщам те, с обич.