18 feb 2017, 14:05

Земята ни не ражда днес Апостоли 

  Poesía » Civil
361 1 3

Кървят над нас очите на Всемира.
Тежат ни толкова беди и болки...
Безсмислено е бавно да умираме.
И сляпо да вървим след еднооки...

 

Земята ни не ражда днес Апостоли...

 

Навсякъде злодеи бесни дебнат.
Висят обесени мечти, въпроси...
Народът беден бъдното погребва.
И спи с оковите си новоробски...

 

Марин Тачков

© Марин Тачков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??