Feb 18, 2017, 2:05 PM

Земята ни не ражда днес Апостоли 

  Poetry » Civilian
360 1 3

Кървят над нас очите на Всемира.
Тежат ни толкова беди и болки...
Безсмислено е бавно да умираме.
И сляпо да вървим след еднооки...

 

Земята ни не ражда днес Апостоли...

 

Навсякъде злодеи бесни дебнат.
Висят обесени мечти, въпроси...
Народът беден бъдното погребва.
И спи с оковите си новоробски...

 

Марин Тачков

© Марин Тачков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??