16 mar 2017, 13:04

Зенит 

  Poesía » Civil
454 5 6

Трагедията е начало на театър.

Сценаристът отдавна е умрял.

 

Декори и илюзии се люшват...

Девалвират истинските чувства.

 

Останали без маски и без грим:

на сцената сме равни до един.

 

Щастлив ли си, или пък страдаш?

Тепсия си като площада.

 

И чакаме завесата да падне!

Но звездите казват, че е пладне.

© Стойчо Станев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??