16 мар. 2017 г., 13:04

Зенит 

  Поэзия » Гражданская
410 5 6

Трагедията е начало на театър.

Сценаристът отдавна е умрял.

 

Декори и илюзии се люшват...

Девалвират истинските чувства.

 

Останали без маски и без грим:

на сцената сме равни до един.

 

Щастлив ли си, или пък страдаш?

Тепсия си като площада.

 

И чакаме завесата да падне!

Но звездите казват, че е пладне.

© Стойчо Станев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??