23 nov 2008, 1:44

Зима 

  Poesía » Para niños
925 0 2

Сняг се сипе от небето,

сняг вали, вали...

До снежния човек детето

весело стои.

 

Снежко по небето

весело танцува...

Над гората и полето

вятърът се разлудува.

 

Всички палави деца

се скриха у дома,

На топличко се гушат

приказки да слушат.

1984г.

© Диди Ф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??